Vila-seca, seu del setè Fòrum REDINTUR

Taula rodona a càrrec del regidor de Universitat, Pere Segura, i lliurament de premis als millors treballs fi de màster

Els propers 16 i 17 de novembre la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca acollirà la XXXIV Reunió REDINTUR, una xarxa formada per 27 universitats espanyoles que imparteixen programes de postgraus en diferents àmbits del Turisme.

La trobada s'iniciarà amb la inauguració del VII Fòrum REDINTUR, que serà presidida per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; la degana de la Facultat de Turisme i Geografia, Marta Nel-lo i el president de REDINTUR, Antonio Guevara. A continuació, tindrà lloc una taula rodona amb la participació de  Pere Segura, regidor de Universitat, Cultura i Excel·lència de l'Ajuntament de Vila-seca i president del Patronat de Turisme, que pronunciarà la xerrada "Vila-seca, l'èxit de la reformulació del model turístic amb visió de futur". Per la seva banda, la directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Marta Ferrero, pronunciarà la conferència "Plans estratègics de la Costa Daurada".

Finalment, a les 11.30 h es preveu la presentació de 8 treballs fi de màster seleccionats per la Comissió Avaluadora de REDINTUR, dels quals dos seran guardonats amb la "Distinció Extraordinària". Els treballs de fi de màster seleccionats són:

- Pamela Rojas Flores de la UdG (Girona)

La Fotografía "selfie" como elemento visual de la imagen turística de un destino. El caso de Barcelona

- Morgane Voumard de la UIB (Illes Balears)

Promises and pitfalls of ecotourism

- Mohammad Soltanolkotabi de la UdG (Girona)

Three consecutive years of eclipse chasing in Spain

- María Rodríguez Cruz de la ULLaguna (Tenerife)

Análisis y propuesta de comunicación de las de las acciones de eficiencia energética en alojamientos turísticos: el caso GF Hoteles

- Martha Sanquiz de la UIB (Illes Balears)

Who is the host? Online identity construction on Airbnb

- Abel Jiménez Crisóstomo de la UOC

Análisis de la sostenibilidad energètica del transporte aéreo y su impacto en el turismo

- Miguel Puig Cabrera de la US (Sevilla)

El turismo y el alivio de la pobreza: Un enfoque desde el prisma de los destinos emergentes en el marco de la agenda 2030

- Jackeline E. Fernández Macías de la Uvigo

Turismo experiencial y de emociones en la Ribeira Sacra