La Triatló-Cross de la Pineda arriba a l'onzena edició aquest diumenge

Les inscripcions es tancaran el proper divendres 15 de setembre

El pròxim 17 de setembre se celebrarà una de les proves esportives més consolidades de la demarcació tarragonina. I és que la Triatló-Cross de la Pineda arriba ja a la seva onzena edició, adquirint així un caràcter de certamen tradicional al camp de Tarragona.

De caràcter popular, amb un circuit ràpid i divertit, la Triatló-Cross és ideal pels qui s'inicien en aquesta modalitat i per tots aquells que vulguin mesurar el seu estat de forma.

La cursa comença amb una volta de 500 metres a l'aigua,  continua amb 10,5 km en BTT i finalitza amb 4 km més a peu, en un entorn privilegiat com és el passeig marítim. En finalitzar la cursa, els esportistes gaudiran d'una entrada a l'Aquopolis després de l'entrega de premis, i el club amb més participants rebrà una espatlla de pernil.

Les inscripcions encara estaran obertes durant tot el divendres 15 de setembre a través de la web www.naturetime.es. Dissabte els participants poden recollir els dorsals al Centre Comercial Port Halley a les botigues Decathlon de 19.30 a 21.00 h. Diumenge, el mateix dia de la cursa, també es podran adquirir dorsals.

El certamen l'organitza la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca.