L'Auditori Josep Carreras i l'Obra Social "la Caixa" renoven el conveni de col•laboració per a difondre la música

El conveni va ser signat pel president de la Fundació de l'Auditori, Josep M. Pujals i pel director d'Institucions de "la Caixa" a Tarragona, Eduard Gené

La Fundació Privada Auditori Josep Carreras i l'Obra Social "la Caixa" han renovat el conveni de col·laboració amb l'objectiu de seguir potenciant les activitats musicals a Vila-seca. Aquest conveni, signat pel president de la Fundació de l'Auditori,  Josep M. Pujals i pel director d'Institucions de "la Caixa" a Tarragona, Eduard Gené, incideix en els àmbits de la formació, la realització d'activitats musicals i la promoció de les agrupacions corals i instrumentals del Conservatori de Música.

El conveni especifica concretament la col·laboració per tal de seguir fomentant les audicions d'estudiants del Conservatori a l'Auditori Josep Carreras, com a mostra de l'excel·lència dels ensenyaments musicals. Un altre dels punts de col·laboració, és el suport a la Gala Benèfica a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, que enguany se celebrarà el proper 21 de novembre amb l'actuació de la soprano Maria Bayo. I, per últim, la Fundació "la Caixa" es compromet a renovar la seva col·laboració amb el Music Festival Vila-seca, amb el qual durant tota una setmana de setembre es duen a terme masterclasses adreçades a alumnes avançats d'arreu del món, així com concerts gratuïts i oberts a tot el públic.

Per tot això, l'Obra Social "la Caixa" col·labora amb la Fundació Privada Auditori Josep Carreras aportant una quantitat de 12.500 euros per tal de desenvolupar aquestes accions entorn al desenvolupament de les activitats musicals a Vila-seca.