El swing de la Barcelona Jazz Orquestra arriba a Vila-seca

L'artista convidat serà Ricard Gili, fundador de La Locomotora Negra

El proper divendres 24 d'octubre la Barcelona Jazz Orquestra portarà el ritme de swing a l'Auditori Josep Carreras a partir de les 21.30 h. Sota la direcció de Dani Alonso, la trompeta i veu de Ricard Gili i la veu de Gemma Abrié, l'Orquestra interpretarà ‘Harlem Swing'. La Big Band Internacional de Barcelona està integrada per alguns dels millors especialistes de Jazz de Catalunya i està considerada actualment com una de les grans big bands d'Europa.

La Barcelona Jazz Orquestra actua regularment a prestigiosos festivals acompanyant a cèlebres figures com Benny Golson, Frank Wess, Ann Hampton Callaway o Tony Hadley. A més, ha enregistrat discos amb Phil Woods, Nicholas Payton i Jesse Davis com a convidats especials i, recentment, ha estrenat el seu quart treball, en el qual fa un homenatge a Dizzy Gillespie, amb la col·laboració de Jon Faddis.

En el concert de Vila-seca vindran acompanyats del gran Ricard Gili, fundador de La Locomotora Negra, amb el qual retran homenatge al reconegut Louis Armstrong. El concert que ens porten al Josep Carreras és un nou espectacle de gran format, per celebrar els 15 anys de balls de swing a l'Apolo; un show per reviure les nits màgiques de Harlem als anys 30 i 40, durant l'època daurada del swing. Harlem Swing ens traslladarà al Cotton Club, a l'Apollo i al Savoy, els famosos clubs de Nova York, amb l'acompanyament d'alguns ballarins de lindy hop que delectaran el públic amb les seves coreografies de swing i charleston.

Les entrades es poden comprar una hora abans de l'inici del concert al mateix Auditori, i amb antelació a www.ticketmaster.es