Vila-seca: esforç inversor en temps difícils

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, dedica una jornada a visitar les obres

Aquest matí l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya; de la regidora del nucli de la Pineda, Esmeralda Núñez i de diversos tècnics municipals, han realitzat una jornada de visita d'obres que els hi ha permès analitzar l'evolució de totes les actuacions urbanístiques que en aquests moments s'estan duent a terme al municipi de Vila-seca.

Vila-seca, que en els darrers anys està fent un esforç sense precedents amb la finalitat de superar la crisi, ha procurat, gràcies a la bona gestió econòmica de l'Ajuntament, continuar en la línia d'inversions destinades al servei dels ciutadans. Aquest any 2017 s'hauran invertit en més d'una cinquantena d'obres al municipi, un total de 10,74 milions d'euros.

Tal i com reconeixia l'alcalde de Vila-seca, "per l'Ajuntament segueix sent prioritària la formació i l'ocupació i els serveis a les persones, però no es poden desatendre les inversions generadores de riquesa, de qualitat de vida i de noves oportunitats". De fet, amb la visita realitzada aquest matí s'ha evidenciat que la solidesa econòmica municipal permet aquest l'esforç inversor de Vila-seca.

Del paquet de 55 obres que s'han presentat en roda de premsa i amb un valor de 10.741.888 euros, 6 són actuacions ja finalitzades; 25 són obres que s'estan executant o a punt d'iniciar-se i 24 són projectes que estan en tràmit i que podrien iniciar-se aquest any 2017.

Del paquet d'actuacions, l'alcalde de Vila-seca ha destacat el nou parc de les Arenes i la millora urbana i renovació de xarxes del carrer Joaquim Serra de la Pineda; la renovació integral i ampliació del cementiri municipal; la remodelació del Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, que es troba en la seva fase final; el pla d'eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l'accessibilitat viària; i el paquet d'obres sorgides del procés de participació ciutadana "Pressupost Participatiu Vila-seca 2017" (construcció de parcs canins, ampliació dels jocs infantils del parc de la Riera, pacificació del trànsit de vehicles al carrer d'Amadeu Vives i condicionament i millora del Centre Cívic i Cultural de la Plana).