El quart Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' ja té guanyadors

S'han presentat més d'un centenar de fotografies

El passat dissabte a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del quart Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' que enguany premiava a les millors fotografies de racons, sovint desconeguts, del municipi.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l'esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Miquel Planells Saurina, per la sèrie de fotografies Pels carrerons; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Cristina Antillés Silva i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Jessica Rivello Alonso.

En la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se'ls van endur Èric Espejo, per la fotografia El lleó de Vila-seca; Pablo Madrigal, per Piedra 4; Joan Granado, per Racons Vila-secans 2-5 i Arlet Espejo per la fotografia La Plaça que més m'agrada.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull les 128 fotografies presentades al concurs i realitzades per una trentena de participants.

El jurat d'aquest segon Concurs Fotogràfic "Albert Iturria" va estar format per Pere Segura, regidor de Cultura; Josep Toquero, regidor de Relacions Ciutadanes; Jordi Camarasa, regidor de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.