Una vintena d'alumnes francesos visiten l'Ajuntament de Vila-seca

Alumnes i professors de secundària francesos del Collège Clémence Isaure de Toulouse estan fent una estada d'una setmana a Vila-seca. Aquest és el cinquè any consecutiu que els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Vila-seca fan l'intercanvi amb el centre francès. El grup d'estudiants va visitar l'Ajuntament i van ser rebuts per la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya.

Una vintena d'alumnes del Collège Clémence Isaure de Toulouse gaudeixen, juntament amb els alumnes vila-secans de 3r d'ESO de l'Institut Vila-seca, d'un programa ple d'activitats pensades per enriquir la convivència entre els alumnes mitjançant excursions lúdico-culturals a Barcelona, on visitaran la Sagrada Família i el Parc Güell, i la Tarraco romana. Els alumnes, que també han participat en diverses activitats a l'institut, ja han passejat per Vila-seca per a conèixer de primera mà els principals llocs d'interès com ara el Parc de la Torre d'en Dolça i han pogut gaudir dels actes de la Festa Major.

A la imatge, els 23 joves del centre educatiu de Toulouse, acompanyats dels seus amics vila-secans i els professors dels dos centres, en una foto de record al vestíbul de l'Ajuntament.