Vila-seca prepara el Nadal amb més d'una vintena d'actes

Des de fa dies ja es pot visitar el tradicional pessebre de sorra de la PIneda

Vila-seca ha preparat un complet programa d'actes per celebrar les properes festes de Nadal i Reis. El primer dels actes tindrà lloc el diumenge 18 de desembre, a les 19.00h al Teatre del Centre, amb la representació de El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup de teatre La Tramoia i els alumnes del Departament de Cant del Conservatori de Vila-seca. Es tracta d'una representació solidaria, ja que la recaptació de l'entrada anirà a benefici de La Marató de TV3.

Dijous 22 de desembre, a les 7 de la tarda, s'iniciaran oficialment les festes de Nadal amb la Felicitació de Nadal i el Tradicional Brou, amb l'acompanyament musical del Cor Petits Cantors del Conservatori Municipal de Música de Vila-seca. A continuació, tots els assistents podran degustar el Torró més Llarg de Catalunya de 2.017 centímetres, confeccionat per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

La vigília de Nadal, 24 de desembre, serà molt especial per als més petits, ja que podran celebrar la Festa del Tió a la plaça de l'Església, una activitat organitzada per l'Esplai l'Esclop de Vila-seca que començarà a les 6 de la tarda. El dia de Nadal, a partir de les 7 de la tarda, els Amics del Teatre representaran els Pastorets a la Societat El Centru, una representació que es tornarà a fer els dies 1 i 7 de gener.

Per Sant Esteve, arribaran els patges de SSMM els Reis Mags d'Orient fins al Castell de Vila-seca, on recolliran les cartes dels infants a partir de les 10h. A les 19.30h de la tarda a l'Auditori Josep Carreras, hi haurà el tradicional Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel del Conservatori. La invitació per tal d'accedir al concert caldrà recollir-la amb antelació al Conservatori, al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme.

El dimarts 27 de desembre, a les 19.30h a l'Església de Sant Esteve tindrà lloc un concert a càrrec del Cor DaCapo de Tarragona. Per als més joves, del 27 al 29 de desembre tindrà lloc el Parc Jove de Nadal amb activitats esportives a l'Espai Jove. El Parc Infantil començarà el dia 27 i s'allargarà fins el 30 de desembre, a l'Escola Sant Bernat Calvó i a la Ludoteca Tot Joc.

L'últim dia de l'any, a les 12.00 h, hi haurà el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda. A les 17.45 h, a la plaça de l'Església, hi haurà una concentració de Gegants i Grallers de Vila-seca que, amb cercavila fins a l'Estació del tren, aniran a rebre l'Home dels Nassos cap a les 18.15, el qual després de recórrer diversos carrers de Vila-seca, farà un discurs des del balcó de la Casa Consistorial.

Del 2 al 4 de gener a la societat Las Vegas i durant tota la tarda es podrà gaudir de tallers jocs infantils, actuacions de minidisco i xocolata amb coca.

El dimarts 5 de gener, a les 17.00 h, arribaran SSMM els Reis Mags d'Orient i recorreran els carrers de Vila-seca fins arribar a la plaça de l'Església, on faran l'adoració al nen Jesús i després saludaran a tots els nens i nenes de Vila-seca des del balcó de l'Ajuntament. El mateix dimarts, la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les 19.00 h i a la Plana a partir de les 20h.