L'Ajuntament posa en marxa el Biblio@ccés a la Pineda i a la Plana

Els centres cívics ofereixen aquest espai que apropa als ciutadans els serveis de la biblioteca

Aquest matí han entrat en funcionament als centres cívics i culturals de la Plana i de la Pineda, el servei biblio@ccés, un espai que permet apropar la lectura, la informació, la formació i el lleure cultural als ciutadans de la Pineda i la Plana.

Aquest nou servei, impulsat per l'Ajuntament i coordinat de la Biblioteca de Vila-seca, ha estat inaugurat per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i pel director dels serveis territorials de Cultura, Jordi Agràs. L'acte, al qual hi han assistit representants de les entitats dels dos barris, regidors municipals i tècniques de la biblioteca pública, ha comptat amb la participació d'alumnes de primària de les escoles de la Plana i Cal·lípolis, els quals han donat lectura a diversos contes i poemes.

Els serveis que ofereix biblio@ccés són les àrees de lectura, la consulta del catàleg de lectura pública de Catalunya, l'accés a internet i ofimàtica, i a la Pineda s'amplia amb el document exprés pel préstec de llibres i el servei de devolució.

Els horaris durant els quals podeu gaudir d'aquest servei són, al Centre Cívic i Cultural de la Pineda, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h, (a l'agost romandrà tancat). Per la seva banda, el Centre Cívic i Cultural de la Plana, l'horari d'hivern és de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h i les tardes d'estiu, de 17.00 a 20.00 h.