La màgia teatral de Shakespeare arriba aquest dissabte a Vila-seca

El teatre El Centru acollirà aquest dissabte Somni d'una nit d'estiu, una de les comèdies més delirants i populars de William Shakespeare. La representació s'emmarca en el cicle teatral de tardor organitzat pels Amics del Teatre de Vila-seca. L'espectacle començarà a les 22 h i l'entrada val 10 euros

Somni d'una nit d'estiu arriba a Vila-seca de la mà de la companyia Fabulae Tarraconenses, que la va estrenar al mes de juny al Metropol i que l'ha començat a girar per tot el territori. Aquest és el tercer espectacle shakesperià en què s'endinsa el grup tarragoní de la mà del director reusenc Miquel Àngel Fernández. Primer va ser un drama històric, Juli César, després una tragèdia sanguinària, Titus Andrònic i ara, per primer cop una comèdia. Es tracta d'una de les més complexes i delirants del bard anglès, en què la realitat i la fantasia es confonen contínuament.

A Somni d'una nit d'estiu s'hi barregen quatre trames: la dels nobles d'Atenes, la dels enamorats que persegueixen l'amor, la dels artesans que assagen una obra de teatre i la dels esperits del bosc. Totes quatre s'entrellacen i es confonen en una simfonia d'equívocs orquestrats per Puck, el mític follet que, al servei del rei de les fades, ho enreda tot.

Aquesta és la segona parada del cicle de tardor dels Amics del Teatre de Vila-seca. Es va iniciar el 29 d'octubre amb En Alta Mar, dirigida per Lluís Graells, i es tancarà el 18 de desembre amb el recital del Poema de Nadal. El mític text de Josep Maria de Sagarra pujarà de nou a l'escenari del Centru de la mà dels actors de La Tramoia i amb l'acompanyament musical de músics del Conservatori de Vila-seca. 

(Fotografia de Ram Giner)