Vila-seca treu a licitació els aparcaments públics regulats

Més del 80% de les places d'aparcament del municipi són gratuïtes

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha donat a conèixer les darreres novetats sobre la licitació per a la concessió de la gestió i explotació del servei públic d'aparcaments regulats.

L'actual concessió finalitza el proper 31 de desembre i en aquests moments l'Ajuntament té a licitació la futura concessió pels propers 4 anys (2017-2020). De fet, s'han presentat 4 empreses i a començaments de desembre quedarà resolt el concurs per a la gestió dels dos aparcaments soterrats, el del Centre i el del Centre de Salut (177 places en total) i de la zona blava (703 places) que funciona en un tram del passeig de Pau Casals de la Pineda del 15 de juny al 15 de setembre.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vila-seca ha donat a conèixer una radiografia sobre totes les zones d'estacionament per a vehicles que existeixen al terme municipal. De les 4.677 places d'aparcament que existeixen al municipi, el 84,75% són gratuïtes i "és que a Vila-seca s'aposta per l'aparcament públic gratuït", ha recordat l'alcalde de Vila-seca. De fet, ja s'ha anunciat l'increment de 100 noves places gratuïtes a l'entorn del Centre Històric, la pavimentació i millora de l'aparcament gratuït del parc d'Austràlia, la instal·lació de tres punts de càrrega per a vehicles elèctrics (dos als aparcaments soterrats i un a la Pineda) i, com a mínim, la gratuïtat de la primera mitja hora de l'aparcament soterrat del Centre de Salut.