La nova temporada de l'Auditori arrenca aquest divendres amb el concert de l'Ensemble O Vos Omnes

Nelsa Baró i el grup Fràgil presentaran els seus treballs discogràfics a l'AJC

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano; el director de l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras i assessor de programació de l'Auditori, Xavier Pastrana han presentat aquest matí el programa de la temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

La programació començarà aquest divendres 7 d'octubre a les 21.30 h amb el concert de l'Ensemble O Vos Omnes que interpretarà el concert "Quatre petites misses" i  finalitzarà el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l'Orquestra Händel. Enguany, la Gala de Cant a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia serà l'11 de novembre i tindrà com a convidat al tenor Josep Bros, un dels tenors més reconeguts de la lírica internacional que visitarà l'Auditori per segona vegada, i ho farà acompanyat del pianista Marco Evangelisti.

Segons el president de la Fundació, Josep M. Pujals, la temporada es caracteritza per l'aposta, novament, de la música del nostre territori, amb agrupacions com ara l'Ensemble O Vos Omnes, l'E-Vila-seca, l'Alart Quartet, el Cor Nova Unió i l'Orquestra Händel o el Cor Scherzo, que vindrà acompanyat del reconegut compositor Albert Guinovart.

Cal destacar també, el concert del quartet emergent Dàlia Quartet i Santi Riu, del qual el seu violinista, Oleguer Beltran s'ha format al Conservatori de Vila-seca. El cantautor Roger Mas, per la seva banda, serà a l'Auditori per presentar un espectacle visual i musical sorprenent a través de les cançons del nou disc. L'experimentada pianista de jazz i música moderna i cubana, Nelsa Baró, presentarà el seu treball Espejos, mentre que el grup Fràgil, que compta amb el professor del Conservatori de Vila-seca Quim Miracle, presentarà el seu disc Carosonada, en homenatge al mestre Renato Carosone.