El proper 22 de novembre, Club de Lectura del Pla Educatiu d'Entorn

Presentació del Club de Lectura d'aquest curs, i de les 3 lectures que us proposem llegir, amb una introducció teòrica sobre els temes que tractarem. A càrrec de Remei Salvat, psicòloga i Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, i Màster en Intervenció en dificultats de l'aprenentatge.

 

CALENDARI:

- Sessió 0 de presentació del Club de Lectura: divendres 25 d'octubre de 2019

- Sessió 1  "Un any i mig", de Sílvia Soler i Guasch: divendres 22 de novembre de 2019

- Sessió 2 "Una família fora de sèrie", Sílvia Soler: divendres 7 de febrer de 2020

- Sessió 3 "Mare de llet i de mel", d'Hachmi Najat: divendres 24 d'abril de 2020

 

INSCRIPCIONS:

S'ofereixen 30 PLACES, que s'assignaran per ordre d'inscripció de les famílies de Vila-seca o que tenen fills escolaritzats a Vila-seca. Activitat també oberta a la comunitat educativa de Vila-seca (mestres, professors i professores). Els familiars dels nens que han obtingut plaça per la lectura assistida amb gossos tenen assegurada plaça en el club de lectura. En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives.

 

LECTURA ASSISTIDA AMB GOSSOS:

Oferim 16 places perquè infants amb necessitats específiques en el seu desenvolupament lector puguin fer 3 sessions de 20 minuts cadascuna, de teràpia lectora amb gossos, mentre els pares participen en el club de lectura. Aquestes 16 places s'assignaran de forma coordinada amb les 7 escoles del municipi, i a proposta seva. Si hi esteu interessats/des, cal que us poseu en contacte amb la direcció de la vostra escola.

Es respectarà el criteri de l'escola a l'hora de seleccionar els nens i nenes que hi participin. Això ve motivat perquè, per al bon funcionament d'aquests tallers, és necessari que els grups siguin homogenis tant pel que fa les edats com respecte de les dificultats de lectoescriptura dels nens que hi participin. Per això els infants hauran de ser proposats per les seves escoles

La proposta inclou la participació de com a mínim un dels progenitors d'aquests 16 nens en les sessions del club de lectura, de manera que mentre els pares participen en el club de lectura, els nens estaran fent els 20 minuts de teràpia lectora amb gossos, i, durant el temps restant, gaudiran del servei gratuït d'acollida que oferim per a tots els fills dels pares i mares participants de l'activitat.

Atès que només podem oferir 16 places per aquest programa de teràpia lectora assistida amb gossos, es demana que els pares i infants que obteniu una d'aquestes places us comprometeu a assistir-ne a les 3 sessions.

Oferim servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys.

Tant les sessions del club de lectura, com les de lectura assistida amb gossos i el servei d'acollida per a infants, són gratuïts.