El Pla Educatiu d'Entorn organitza un taller de tres sessions sobre l'adolescència

Taller de 3 sessions que ofereix un conunt d'eines educatives per resoldre els dubtes i les inseguretats que es tenen al voltant de la important tasca de connectar amb els fills per educar-los i conviure-hi, adreçat a pares i mares amb fills entre 12 i 16 anys.

CALENDARI:

- Dijous 07/03/2019: Sessió 1: Fer nusos (crear vincle)
- Dijous 14/03/2019: Sessió 2: Donar corda (desenvolupar i adaptar el vincle amb l'edat)
- Dijous 21/03/2019: Sessió 3: Que no es trenqui la corda (mantenir el vincle en moments d'agitació, de por o d'incertesa)

20 PLACES, que s'assignaran per ordre d'inscripció de les famílies empadronades a Vila-seca o que tenen fills escolaritzats a Vila-seca. Activitat oberta a la comunicat educativa de Vila-seca (mestres, professors i professores). En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives.

S'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys.

INSCRIPCIONS:

La inscripció a les 3 sessions es farà des de l'11 de febrer fins al 5 de març de 2019 (inclòs). Tanmateix, si queden places vacants, deixarem els formularis d'inscripció oberts, i admetrem inscripcions fins al 19 de març, per aquelles persones interessades en assistir només a alguna/es de les sessions programades.

Activitat adreçada a les famílies empadronades a Vila-seca, o que tenen fills escolaritats a Vila-seca, i a la comunitat educativa de Vila-seca (mestres, professors i professores).