Big Mama, protagonista del segon espectacle d'Accions en Poesia

Aquest proper dijous 14 de juliol, a les 22.30 h i  al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, tindrà lloc la segona actuació d'Accions en Poesia d'aquest estiu, que porta per títol "Alabatre Blues: poesia de dones", a càrrec de la cantant i guitarrista Big Mama, la qual té una gran trajectòria artística i ha ofert nombrosos concerts arreu, participant en festivals de jazz i blues de molt prestigi. La seva discografia inclou un total de 10 treballs i diverses col·laboracions discogràfiques juntament amb La Vella Dixieland, La Locomotora Negra o New Orleans Blue Stompers.

Organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, el cicle "Accions en poesia" és  una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca que s'inicià el passat 30 de juny amb "Jo, Bertolt Brecht", a càrrec de Mercè Arànega i Eduard Iniesta.

Els jardins de la biblioteca acolliran dos espectacles més de poesia i música:

El dijous 11 d'agost a les 22.30 h, el vila-secà Sergio García, conegut com El Artriste, serà el protagonista de l'espectacle "Polinitzant la poesia: rock i versos" el qual, juntament amb la veu de Núria Garcia, musicaran poemes d'autors de la Generació del 27, com ara Machado, García Lorca, Alberti o Miguel Hernández.

Per finalitzar, el dijous 1 de setembre a partir de les 22.00 h, es representarà "Poesia en clau flamenca", a càrrec del cantaor Pere Martínez, una de les veus més prometedores del panorama flamenc actual. Acompanyat per Max Villavecchia al piano, Pere Martínez homenatjarà la figura d'autors del clàssic espanyol i poetes del segle XX.