El Conservatori de Música de Vila-seca apropa la música a les persones amb discapacitat de la Fundació Onada

Josep Maria Pujals i Vallvé, president del Patronat Municipal de Música de Vila-seca i  Josep Gomis i Martí, president de la Fundació Onada, han signat recentment un conveni de col·laboració per tal d'apropar la música a les persones amb discapacitat de l'entitat.

Aquesta col·laboració consisteix en la realització d'una activitat mensual, en l'aula de Musicoteràpia, conduïda per la seva responsable, Mar Martori, on els participants gaudeixen del taller en ple contacte amb la música. Es destaca la igualtat, el benestar i la funció social i pedagògica de l'activitat.

Josep Maria Pujals ha valorat aquesta col·laboració com a una oportunitat pels alumnes del conservatori, d'aprenentatge i d'apropament a la diversitat i ha destacat la tasca dels professionals que l'estan duent a terme.

Per la seva banda, Josep Gomis ha agraït al President del Patronat la seva sensibilitat i ha destacat que la música és una eina extraordinària que a través dels seus quatre elements: el so, l'harmonia, la melodia i el ritme s'aconsegueix una interacció emocional de les persones que els condueix cap a la finalitat última de sentir-se feliços.