El conseller d'Interior, Jordi Jané, visita Vila-seca i presideix la Junta Local de Seguretat

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, ha visitat Vila-seca i ha participat en la reunió de la Junta Local de Seguretat després que ha signat al llibre d'honor de la població i ha estat rebut per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i per diversos regidors de la Corporació Municipal.

A la reunió, celebrada aquesta tarda a l'Ajuntament de Vila-seca, s'ha analitzat la situació de seguretat del municipi, on destaca la total normalitat d'aquests darrers mesos pel que fa a seguretat ciutadana, i s'han planificat i coordinat les actuacions necessàries per a la campanya de tardor de la pagesia, sobretot vinculat amb l'inici de les collites de la garrofa, l'ametlla, l'avellana i l'oliva.

El conseller d'interior ha manifestat que "Vila-seca és una ciutat segura, gràcies a l'excel·lent gestió del govern municipal i a la feina conjunta de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra".

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha destacat sobretot "els excel·lents resultats i la total normalitat en matèria de seguretat en un municipi com Vila-seca que és cruïlla de moltes vies de comunicació amb trànsit de persones i amb una gran activitat turística".

Pel que fa a les dades de seguretat de Vila-seca, s'ha posat en valor el descens continuat de fets delictius al municipi. Durant els darreres 5 anys, un 12,5% i en el darrer any concretament un 5,2%.

La Junta Local de Seguretat ha elaborat també la coordinació per a la campanya de seguretat per a la pagesia, reforçant d'aquesta manera el model de seguretat pel món rural. A banda d'incrementar les patrulles mixtes rurals, també s'ha acordat d'informar als pagesos que utilitzin el número 112 com a suport informatiu pels afers rurals.

A la reunió, presidida pel conseller d'interior i per l'alcalde de Vila-seca, també hi han assistit Jordi Jardí, director general d'Administració de Seguretat; Josep M. Pujals, regidor de Seguretat Ciutadana; Joan Carles de la Monja, director territorial d'Interior;  Frederic Adan, director de CAT112; Jaume Giné, intendent en cap de la regió policial del Camp de Tarragona;  Vicent Lleonart, inspector cap de l'Àrea Bàsica Policial Tarragonès; Eduard Blanch, cap Comissaria de Districte Salou-Vila-seca; Jacinto López, sotsinspector cap de la Policia Local de Vila-seca; Gregorio De La Torra, comandant de Puesto de la Guardia Civil de Salou; Leonardo Rey, tinent cap de la Companyia de la Guardia Civil de Salou i Joan Bergadà, intendent en cap de la Policia Portuària de Tarragona.