Demà dijous, Cesk Freixas i Víctor Nin al jardí de la Biblioteca

Nou concert dins el cicle Accions en Poesia a Vila-seca

Demà dijous 9 de juliol, a les 22.30 h i  al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, tindrà lloc l'actuació que porta per títol "Cesk Freixas: versos i cançons", a càrrec de Cesk Freixas, veu i guitarra, acompanyat també a la guitarra per Víctor Nin.

Organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, el cicle "Accions en poesia" és  una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca que s'inicià el passat 18 de juny amb "Poesia cantada: havaneres, napolitanes i altres cançons", a càrrec de la soprano Carme Duran i el pianista Marc Torres.

Els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre dos espectacles més de poesia i música:

El dijous 6 d'agost a les 22.30 h, la veu de la Laia Masdeu, el piano de Marc Torres i la declamació de Natasha Díaz, seran els protagonistes del "Concert homenatge a Miquel Martí i Pol", amb la col·laboració de l'Associació Cultural Catalana-Iberoamericana.

Per finalitzar, el dijous 3 de setembre a partir de les 22.00 h, es representarà "Fuertes, un tast: homenatge a la poetessa Gloria Fuertes", a càrrec de la veu i la guitarra de Sílvia Comes i el violí de Simone Lambregts.