Nou cicle "Accions en poesia" amb 4 sessions a la Biblioteca

Aquest dijous 18 de juny comença una nova edició a Vila-seca

El proper dijous, 18 de juny, a les 22.00 h i  al jardí de la Biblioteca de Vila-seca, es donarà inici a la 13a edició del cicle "Accions en poesia", una proposta de recitals de música i versos per a les nits d'estiu a Vila-seca.

El cicle s'iniciarà amb "Poesia cantada: havaneres, napolitanes i altres cançons", a càrrec de la soprano Carme Duran i el pianista Marc Torres, amb col·laboració de l'Associació Cultural Catalana-Iberoamericana. Organitzat per l'Ajuntament de Vila-seca i la Biblioteca Municipal, els jardins de la biblioteca acolliran fins al setembre tres espectacles més de poesia i música:

El dijous 9 de juliol a partir de les 22.30 h, el cicle continuarà amb "Cesk Freixas: versos i cançons", a càrrec de Cesk Freixas, veu i guitarra, acompanyat de la guitarra de Víctor Nin.

El dijous 6 d'agost a les 22.30 h, la veu de la Laia Masdeu, el piano de Marc Torres i la declamació de Natasha Díaz, seran els protagonistes del "Concert homenatge a Miquel Martí i Pol", amb la col·laboració de l'Associació Cultural Catalana-Iberoamericana.

Per finalitzar, el dijous 3 de setembre a partir de les 22.00 h, es representarà "Fuertes, un tast: homenatge a la poetessa Gloria Fuertes", a càrrec de la veu i la guitarra de Sílvia Comes i el violí de Simone Lambregts.