Els Grups Municipals de Vila-seca presenten un manifest conjunt arran de l'accident químic a IQOXE

"Exigim el dret a viure en un espai pròsper i segur"

Aquesta tarda el Castell de Vila-seca ha estat l'escenari de la presentació del Manifest conjunt aprovat per tots els Grups Municipals de l'Ajuntament de Vila-seca, arran de l'accident succeït a l'empresa IQOXE el passat 14 de gener de 2020.

Davant la gravetat d'aquest accident, la totalitat dels grups municipals han redactat un manifest amb el missatge: "Exigim el dret a viure en un espai pròsper i segur".

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, qui ha llegit el Manifest conjunt, ha estat acompanyat de la portaveu adjunta del Grup Municipal Vila-seca Segura, Manuela Moya; el portaveu del Grup Municipal Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés, Ivan Navarro; el portaveu del Grup Municipal de Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, Juan Antonio Ramírez; el portaveu del Grup Municipal de Vila-seca en Comú-En Comú Guanyem, Mario Téllez i el portaveu del Grup Municipal de Decidim Vila-seca-Acord Municipal, Josep Forasté. L'acte també ha comptat amb la presència de gairebé tots els regidors i regidores que formen part de la Corporació Municipal de Vila-seca.

Tots ells, han volgut reflectir el posicionament unitari en una fotografia de grup davant mateix del Castell de Vila-seca.