Nous cursos de català a Vila-seca

El període de matriculació estarà obert des del 24 al 28 de març

L'Oficina Local de Català de Vila-seca ha tret la convocatòria de nous cursos de català per adults que s'iniciaran els propers 31 de març i 1 d'abril a l'edifici de les Escoles Velles de Vila-seca. Els cursos són presencials de nivells inicial i bàsic per a no catalanoparlants i a distància de nivells intermedi i suficiència per a catalanoparlants.

A més d'aquests cursos, també s'ofereix el servei de Voluntariat Lingüístic, adreçat a totes aquelles persones que vulguin dedicar una o dues hores a la setmana a parlar en català amb els alumnes dels cursos, en horari extracurricular. D'altra banda, també hi haurà un Grup de conversa per a no catalanoparlants de nivell bàsic i elemental i un curs d'expressió escrita per a alumnes de nivell intermedi i suficiència, en el qual es reforçarà l'ortografia i la gramàtica.

El període de matriculació estarà obert des del 24 al 28 de març, en horari de matí de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h, i en horari de tarda dilluns i dimecres de 16.00 a 19.00h, a l'Oficina Local de Català (edifici Escoles Velles). Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 394 080, o adreçar un correu a vila-seca@cpnl.cat.