Vila-seca s'engalana amb art efímer per la Diada de Sant Jordi

Vila-seca, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, ha presentat aquesta tarda la IV edició d'"Efimera. Art al Carrer", que guarneix el Centre Històric del municipi amb les escultures i els diversos dissenys ideats per alumnes de les escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus de la Diputació de Tarragona.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vila-seca, Pere Segura, acompanyat del director de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus, Joaquim Vilafranca, i el professor de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Manel Margalef, han fet una passejada per a descobrir els diversos indrets guarnits: la plaça de l'Església, la plaça d'Estudi, la rambla de Catalunya, la plaça de Voltes, i el carrer de la Verge de la Pineda, que han estat els espais triats per a muntar les escultures amb llibres, i l'espai de les Peixateries Velles i el portal de Sant Antoni, guarnits amb variats dissenys urbans.

Tots aquests espais han estat dissenyats per 8 equips de les escoles d'art, amb multitud de llibres reciclats cedits per veïns i diverses institucions.