Més de 4 milions d'euros d'inversió pública en els darrers mesos

L'alcalde de Vila-seca passa balanç a les inversions d'aquest 2018

Aquest matí l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, ha realitzat una roda de premsa per tal de donar a conèixer les inversions municipals realitzades o a punt d'iniciar-se durant aquest any 2018 a Vila-seca.
 
Vila-seca, que en els darrers anys  està fent un esforç sense precedents amb la finalitat de superar la crisi, ha procurat, gràcies a la bona gestió econòmica de l'Ajuntament, continuar en la línia d'inversions destinades al servei dels ciutadans. Aquest any 2018 s'hauran invertit en una quarantena d'obres al municipi, prop de 4,2 milions d'euros.
 
Tal i com reconeixia l'alcalde de Vila-seca, "la bona gestió econòmica de l'Ajuntament de Vila-seca ha permès fer front a la crisi a través de la formació, l'ocupació i la inversió" i ha recordat que "aquesta potent activitat inversora municipal permet donar compliment al Pla de Govern, que és el nostre contracte amb els ciutadans".
 
Del paquet de 36 actuacions que s'han presentat en roda de premsa i amb un valor de 4.157.535,32 euros, 19 són ja finalitzades; 10 són obres adjudicades que estan a punt d'iniciar-se i 7 són projectes que estan en tràmit i que podrien iniciar-se aquest any 2018.
 
Del paquet d'actuacions ja enllestides destaquen les inversions en matèria de seguretat viària i d'eliminació de barreres arquitectòniques; la renovació de les infraestructures de sanejament i pluvials dels carrers; les millores als equipaments públics; la instal·lació de parcs de salut i de nous jocs infantils als parcs del municipi; la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i la posta en servei de les noves àrees d'aparcament públic i gratuït de l'av. de la Generalitat i del parc d'Austràlia. D'altra banda, també s'ha fet menció a totes aquelles actuacions sorgides del programa "Pressupost Participatiu Vila-seca 2017", com ara la reforma del Centre Cívic i Cultural de la Plana, la instal·lació d'una font al Campus de Serveis Ciutadans de la Pineda, la pacificació del trànsit al carrer d'Amadeu Vives, la construcció d'un parc caní i l'ampliació dels jocs infantils al parc de la Riera.
 
Durant la roda de premsa, l'alcalde de Vila-seca ha recordat també els cinc grans projectes municipals que es desenvoluparan durant els propers anys i que l'Ajuntament donarà a conèixer ben aviat a la població durant unes jornades de participació ciutadana. Aquests projectes són el Pla Director d'Equipaments Esportius, la nova connexió viària de Vila-seca a la Plana, les futures actuacions al frontal marítim de la Pineda, el Celler Noucentista i el Transport Urbà Municipal.