El veredicte del Concurs de Dibuix i la Paella solidària, aquesta setmana a Vila-seca

En el marc del Dia Internacional de la Gent Gran, la Residència Vila-seca, amb la col·laboració l'Ajuntament de Vila-seca i de diverses empreses i comerços del municipi, han programat una vintena d'actes que s'estan duent a terme des del passat 30 de setembre.

Aquesta setmana, tindran lloc dos dels actes més destacats d'aquest programa.

En primer lloc, la novena edició del Concurs de Dibuix a la Residència de Vila-seca se celebrarà el proper divendres 4 de novembre a partir de les 10 del matí, moment que començarà la Festa Escolar amb contes infantils a càrrec d'Agus Farré. A continuació tindrà lloc el veredicte i el lliurament de premis del Concurs, dirigit a tots els alumnes de 3r de primària de les escoles del municipi. Finalment, els assistents podran gaudir de coca i xocolata.

D'altra banda, els més grans del municipi s'aplegaran el proper diumenge 6 de novembre per a degustar una paella solidària, que acollirà a centenars de persones. Tots els diners recaptats en aquest acte popular es destinaran a la Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a l'ictus, a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La paella solidària se servirà a les 13.30 h a l'Escola Antoni Torroja i Miret i coincidirà amb l'homenatge a la gent gran de Vila-seca, que aplegarà més d'una cinquantena d'avis i àvies de més de 85 anys que viuen al municipi. Durant la jornada, on s'hi preveu l'assistència de més de 200 persones, hi haurà diverses actuacions musicals protagonitzades pel Grup Musical Nostàlgia i la venda de manualitats fetes pels pacients de la Unitat d'Estimulació Neurològica de Vila-seca.

Tothom que s'hi vulgui inscriure, podrà comprar els tiquets anticipadament a la Residència Vila-seca o la regidoria de Benestar Social (avinguda de la Verge de Montserrat, 35), per un preu de 7 euros.