Avui, presentació de les activitats del Pla Educatiu d'Entorn

El Pla Educatiu d'Entorn programa un total de 36 activitats per a famílies

La regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca, juntament amb les AMPA de les escoles del municipi, han elaborat la programació d'activitats del Pla Educatiu d'Entorn per al present curs. Les propostes s'adrecen als pares i mares dels alumnes vila-secans i tenen com a objectiu ajudar-los a millorar el rendiment escolar dels fills i cohesionar i fomentar la convivència cívica i social.

La presentació del Pla Educatiu d'Entorn tindrà lloc avui dimarts a les 18.00 h al Centre Cívic i Cultural el Colomí i anirà a càrrec de la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya.

Les activitats, les quals es realitzaran al llarg de tot el curs, estan vinculades amb la lectura, la gestió i fiscalitat de les AMPA, la música, els hàbits saludables, les relacions entre pares i fills i el medi natural. 

La inscripció es durà a terme uns dies abans de cada activitat, a través d'un formulari de Google, que els pares hauran d'emplenar i enviar.

Durant aquesta setmana tindrà lloc la primera activitat programada del Pla Educatiu d'Entorn. Es tracta de la primera sessió del Club de Lectura que es durà a terme el dijous 29 de setembre a les 18.00 h, al Centre Cívic i Cultural El Colomí. Com a novetat d'aquest curs, s'ofereixen 14 places perquè nens i nenes amb necessitats específiques en el seu desenvolupament lector puguin fer sessions gratuïtes de 30 minuts de teràpia lectora amb gossos, mentre els pares participen en el Club de Lectura per a adults.

El Pla Educatiu d'Entorn facilita el compromís personal dels pares amb la formació, creixement i desenvolupament dels infants.