Vila-seca aprova més 110.000 euros en incentius a empreses per a la creació de més de 100 llocs de treball

L'Ajuntament manté el seu esforç en ajuts a l'emprenedoria i l'ocupació i reforça l'ajut a la contractació de persones majors de 50 anys

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentment la concessió de tot un seguit d'incentius a les empreses i emprenedors del municipi per tal de potenciar la contractació de ciutadans de Vila-seca. Aquests ajuts, que fan referència només al primer trimestre de l'any 2016, formen part del programa "Impuls a l'Ocupació" que des de fa uns anys ha posat en servei l'Ajuntament de Vila-seca i on també es concedeixen incentius econòmics per a la creació de noves empreses. De fet, en la convocatòria d'aquest any 2016, l'Ajuntament ha incorporat també nous ajuts pel foment de la contractació de majors de 50 anys.

En la darrera Junta de Govern Local, l'Ajuntament ha aprovat la concessió d'un total de 111.750 euros que han permès donar ocupació a 101 persones del municipi i que han permès també la creació de 10 empreses. D'aquests 111.750 euros, 91.750 fan referència a la contractació directa de treballadors aturats, alguns d'ells majors de 50 anys, i 20.000 euros corresponen a incentius a emprenedors per a la creació de noves empreses a Vila-seca.

Cal recordar que el passat mes de febrer ja va entrar en servei el primer Pla d'Ocupació Municipal del 2016 per a 30 treballadors, amb especial incidència amb les persones majors de 50 anys.

Cal recordar que el programa "Impuls a l'Ocupació" de l'any 2015 va generar un total de

86 sol·licituds d'empreses que van acabar contractant o millorant el contracte a 281 persones i que l'Ajuntament de Vila-seca va rebre també un total de 51 sol·licituds per a la creació de noves empreses.