Entre demà i divendres, més de 1.000 alumnes participaran al teatre interescolar que tindrà lloc a l'Auditori

Properes activitats del Pla Educatiu d'Entorn per a famílies i infants

Els propers dies 10 i 11 de març tindran lloc dues activitats programades en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, el qual engloba activitats adreçades als alumnes, als docents i membres de la comunitat educativa, i a les famílies, i té l'objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l'aprenentatge dels estudiants.

En primer lloc, s'han programat dos dies de teatre interescolar que aplegarà un total de gairebé 1400 infants a l'Auditori Josep Carreras. El dia 10 de març a partir de les 11 hores, les classes d'educació infantil i cicle inicial de les escoles Antoni Torroja Miret, Mestral i La Canaleta, assistiran a l'espectacle de titelles Animalets, el qual ajuda a comprendre i consciencia sobre el problema de la carència de l'aigua. El dia 11 de març a partir de les 9,30 hores, serà el torn de les classes d'educació infantil i cicle inicial de les escoles Cal·lípolis, La Plana, Sant Bernat Calvó i Miramar.

El mateix divendres, 11 de març, el Pla Educatiu d'Entorn convida a tots els pares i mares al taller Musicoteràpia, el qual anirà a càrrec de Cristina Duran, pedagoga sistèmica i músic, i de Mar Martori, musicoterapeuta i músic. El taller ofereix un treball equilibrat entre  pedagogia sistèmica i musicoteràpia, per tal d'ajudar a connectar amb l'expressió emocional pròpia. L'activitat tindrà lloc de 18.00 a 19.30 h al Centre Cívic i Cultural de la Pineda.

Més endavant, als mesos d'abril i maig, tindrà lloc una altra sessió de teatre per als infants, la qual en aquest cas serà narrada en anglès, per als alumnes de cicles mitjà i superior.