Nova convocatòria del programa Impuls a l'Ocupació

Fins el 9 de novembre poden presentar-se sol·licituds de concessió de subvencions

L'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentment la convocatòria de subvencions per a la promoció de l'ocupació i la creació de noves empreses mitjançant el programa "Impuls a l'Ocupació".
 
Per aquest any 2020 i amb una quantia màxima de 250.000 euros, aquest programa de l'Ajuntament de Vila-seca impulsa i activa el foment de l'ocupació mitjançant la concessió d'incentius a la contractació de persones aturades de Vila-seca i la contractació també de persones majors de 45 anys aturades i col·lectius de dones. D'altra banda també es manté la línia d'ajuts a la emprenedoria i a l'afavoriment de la creació i establiment de noves empreses al municipi de Vila-seca.
 
Els ajuts són diversos i poden arribar fins als 6.000 euros si es fan contractes fixos a persones majors de 45 anys. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el proper dilluns dia 9 de novembre.
 
Les persones interessades han de recollir la sol·licitud al Servei d'Ocupació i Creació d'Empreses (SOCE), situat al carrer de l'Hospital,1 de Vila-seca (telèfon 977 394 325) i presentar la documentació al registre general de l'Ajuntament.