La Pineda acull demà el lliurament de premis del circuit Kalenji Trailseries 21k 2019

El circuit està organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca

Demà divendres a les 19.30 h, el Centre Cívic i Cultural de la Pineda acollirà la gala de lliurament dels premis del circuit Kalenji Trailseries 21k de l'any passat. Serà un acte de reconeixement als millors corredors i corredores de la temporada passada, com són l'Eduard Barrios i la Pat Perpinyà, que han acabat al capdavant en la classificació general final. També rebran mencions els esportistes que han liderat les diferents categories al llarg de les sis proves i aquells que han completat totes les curses. Finalment, hi haurà un premi molt especial per al club que ha guanyat en la categoria d'Equips al llarg de la temporada, que recaurà sobre el CE l'Arítjol de la Selva del Camp.

D'aquesta manera, es posarà punt i final al circuit Kalenji Trailseries 21k del 2019, organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime. Han estat sis proves que han visitat les poblacions de Prades, Poblet (Vimbodí), l'Albiol, Colldejou, Ulldemolins i Cornudella de Montsant. Sis proves que han passat per llocs tan emblemàtics com la Mola de Colldejou, el Tossal de la Baltasana, les ermites de Sant Antoni, de Santa Magdalena, de la Mare de Déu de Montsant, el Pi de la Carabasseta, el monestir de Poblet, el mirador de la Pena o la Mola dels 4 Termes, les Fonts del Glorieta, la Roca Corbatera, el Camí de Cartoixans, entre d'altres. En aquestes proves hi ha participat corredors de 168 clubs diferents, concretament 408 homes i 93 dones.

En definitiva, es tracta d'un circuit que es consolida any rere any, atractiu per als corredors i que es renova en cada edició. En aquest sentit, l'acte també servirà per fer la presentació del circuit d'enguany, on es donaran a conèixer les novetats de la pròxima convocatòria.

Com a prèvia, es presenta Mongolia Trail Run (del 7 al 16 d'agost de 2020)

Prèviament a la gala de lliurament dels premis, que començarà a les 19.30 h, es presentarà la Mongolia Trail Run 2020 una hora abans (18.30 h). Es tracta d'una cursa de trail en sis etapes amb un total de 174 kms, pensada per a corredors amateurs de tots els nivells així com a caminadors, que té lloc íntegrament a les solitàries estepes de Mongòlia entre els dies 7 i 16 d'agost de 2020.

Serà un esdeveniment únic durant el qual els participants dormiran totes les nits sota un cel estrellat, en la comoditat d'un ger tradicional, coneixeran la cultura d'un país i se submergiran en paisatges increïbles. La presentació anirà a càrrec de Joan Carbonell, director de la cursa (Naturetime), i de l'Otgoo, coordinadora local de l'esdeveniment a Mongòlia.