Més de 300 professionals de la sanitat del Camp de Tarragona es reuneixen a l'Auditori Josep Carreras

Durant aquest  matí l'Auditori Josep Carreras ha estat el punt de trobada de diversos professionals del món de la sanitat, que s'han reunit a la II Jornada sobre el Seguiment del Desplegament Operatiu del Pla de Salut 2016-2020 a la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

Amb el lema "Entre tots fem Pla de Salut" la jornada donava el tret de sortida a les 9 del matí, amb la presentació de l'acte i benvinguda als assistents a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona i director dels Serveis Territorials de Salut, Ramon Descarrega.

L'Auditori, ple de gom a gom, ha estat l'escenari de diverses conferències i presentacions que han donat a conèixer els avenços que s'han fet en els projectes territorials del Pla de Salut, el Protocol d'actuacions contra el maltractament a infants i adolescents a Catalunya, el Pla de Salut i els nous projectes per als propers anys, entre d'altres. L'acte clourà amb l'actuació musical de diversos alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca, que han posat punt i final a la jornada.