La temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras es presenta amb un total de 15 concerts

Aquest divendres a les 21 hores, Jordi Savall oferirà el concert Folias & Romanescas

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano i l'assessor de programació de l'Auditori, Xavier Pastrana, han presentat aquest matí el programa de la temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que inclou un total de 15 concerts.
 
La programació, iniciada recentment dins els actes de festa Major amb l'actuació del pianista Enrique Bagaría, pren protagonisme aquest divendres dia 1 amb el concert del mestre Jordi Savall. Al costat de Xavier Díaz-Latorre oferiran un concert que porta per títol "Folias & Romanescas".
 
Enguany, "és un any especial ja que commemorem el 40 aniversari del Conservatori de Música de Vila-seca, amb una trajectòria plena d'èxits que han contribuït a que la música tingui un pes important a Vila-seca i al territori" ha afirmat Josep M. Pujals. Per aquest motiu, alguns dels concerts de la programació tindran el segell d'aquesta important efemèride.
 
El responsable de programació de l'Auditori ha explicat els cinc grans eixos que s'han seguit per tal d'elaborar un cicle tan variat com la que es presenta aquesta temporada a l'Auditori Josep Carreras. "La gran riquesa musical que presentem es fonamenta en la continuació del cicle Joan Guinjoan de músiques del nostre temps, en el concert estrella de Jordi Savall, en la commemoració dels 40 anys del Conservatori, en l'apropament de la música als més petits gràcies als concerts familiars gratuïts coordinats des de la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca i en la continuïtat de la residència del Quartet Gerard", ha recordat Josep Solórzano.
 
Per la seva banda, Xavier Pastrana ha donat a conèixer els cinc concerts de música coral de la temporada on destaquen el concert del Cor Sant Esteve titulat "La cançó oblidada", que és homenatge a la memòria històrica amb referència i adaptacions de la música que es cantava a les escoles abans de la guerra civil, i el concert de l'Ensemble O Vos Omnes, que presentarà el seu nou disc amb l'estrena d'una brillant obra del compositor Joan Magrané.