Els escolars de Vila-seca celebren demà els Mini Jocs Mediterranis

Un total de 300 alumnes de primària practicaran les disciplines menys populars

Demà dijous, i en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, els alumnes de tercer de primària de les set escoles del municipi participaran als Mini Jocs Mediterranis, que tindran lloc a l'Estadi Municipal.

Un total de 300 alumnes d'aquestes escoles compartiran una estona d'aprenentatge, esport i gaudi entre professors, alumnes i les entitats esportives implicades, amb l'objectiu que practiquin algunes de les disciplines no tan conegudes dels Jocs Mediterranis. Aquestes disciplines són el tir amb arc, la petanca, l'esgrima, el tennis, l'hoquei, el llançament de javelina i el salt de llargada.

El programa, que s'iniciarà a les 9.30 h, inclou la pràctica d'aquests esports, l'esmorzar a les 11 del matí, una sessió de fotografies amb la mascota Tarracvs, el dinar a partir de la 1 del migdia i activitats lúdiques i ball per a cloure la jornada, a les 16.00 h.

Els Mini Jocs Mediterranis estan organitzats per les regidories d'Esport i Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca, l'Escola Mestral, amb el suport de diverses entitats esportives locals i de la Fundació Tarragona 2017.