El cinquè Concurs de Fotografia ‘Albert Iturria' ja té guanyadors

El passat dissabte a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del cinquè Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria' que enguany premiava les millors fotografies de les quotidianitats del municipi, el dia a dia de Vila-seca.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l'esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, i el regidor de Cultura, Pere Segura, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per Antoni Bonet, per la fotografia Olives; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Nabil Gallera, per la sèrie de fotografies Sonder;  i per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per David Ochoa, per la fotografia número 3 de la sèrie Construccions i diversió. També es van lliurar dos premis en la Categoria Infantil a Nuria Figuerola, per la fotografia A la Panxa de Sant Bernat, i a Pablo Madrigal per la fotografia Mi Patinete; els dos dotats amb 50 euros en material escolar.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull més de seixanta fotografies presentades al concurs, de categories adult i infantil.

El jurat d'aquest cinquè Concurs Fotogràfic "Albert Iturria" va estar format per Pere Segura, regidor de Cultura; Josep Toquero, regidor de Relacions Ciutadanes; Jordi Camarasa, regidor de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.