Vila-seca programa un centenar d'actes per gaudir de l'estiu

Fins el proper 7 de setembre

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa de festes d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana, un programa elaborat per l'Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, amb un ampli i variat ventall d'activitats destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.
 
Després dels actes de Sant Joan, el programa d'activitats d'estiu continuarà el diumenge 25 de juliol amb el festival de dansa de l'Escola de Dansa Begoña Ramos i l'obra teatral "El Ventall", dels joves de Vila-seca.  Els actes finalitzaran el dijous 7 de setembre amb l'últim espectacle d'Accions en Poesia a la Biblioteca.  
 
Entre el centenar d'activitats programades per enguany, destaquen els actes de la Festa Major d'Estiu i les activitats esportives a la platja de la Pineda com aquagim els divendres, les activitats dirigides com ara zumba els dilluns, o body combat els dimecres, i ioga els dimarts i dijous. A més de les activitats esportives, es podrà gaudir d'espectacles infantils i familiars, música, activitats a la platja, teatre i literatura, balls i actuacions, cultura i tradicions i cinema.