Cloenda del programa Noves Oportunitats

Aquest dimarts 30 de maig, el regidor de Dinamització Laboral de l'Ajuntament de Vila-seca, Josep Toquero,  va participar a l'acte de cloenda del programa juvenil "Noves oportunitats", celebrat al Centre Cívic del barri tarragoní de Torreforta.

El programa, impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, es desenvolupa a través d'entitats, centres formatius i empreses d'inserció i la participació d'administracions locals que fan la proposta de candidats i cessió d'espais per desenvolupar les tutories previstes al programa. "Noves oportunitats" és un programa de la Garantia Juvenil, iniciativa europea d'ocupació per tal de reduir l'atur juvenil.

El programa, desenvolupat  per una UTE formada per entitats i centres formatius, va dirigit a persones joves que no compten amb cap titulació acadèmica ni professional. Aquestes persones poden fer la formació que millor s'adapti al seu perfil, i són acompanyades per construir el seu projecte professional amb un itinerari de llarg recorregut.

La fotografia correspon a joves de Vila-seca i d'altres municipis que han participat en aquest programa de "Noves Oportunitats".