Albert Torres i Leticia Barrio, guanyadors de la Triatló Cross La Pineda Platja

Diumenge 4 setembre es va dur a terme la desena edició de la Triatló-Cross La Pineda Platja en una jornada matinal marcada per la forta calor des de primera hora. La competició constava de 700m de natació, dues voltes de 5,2kms a un circuit mixt de terra i asfalt i uns darrers 4kms de running pel passeig marítim de la Pineda.

Un any més i amb gran solvència s'imposà Albert Torres (50m59s) amb més de 4 minuts sobre el segon, en Diego Canton (55m08s) que va disputar a l'esprint final la segona plaça amb Raul del Cittadino que finalment va ser tercer (55m:16s). El primer en sortir de l'aigua va ser el reusenc Marc Sancho que enregistrava una marca de 13m16s, tot i que l'Albert Torres ho feia 3er a escassos 4 segons. Al tram de bicicleta de muntanya, l'Albert va ser el més ràpid amb un parcial de 22m40s, disciplina a on va marcar les diferències que li van permetre guanyar la cursa. Al trama peu, va ser guanyat pel local Marc Bové amb 14m36s, mentre que Albert Torres marcava el millor 3er temps amb 15m.

En fèmines, Leticia Barrio sortia primera de l'aigua i marcava el millor temps amb 14m55s. Per darrera la barcelonina Mireia Traveria i Marisa Espinosa. Al tram de BTT, Laura Perez de La Canonja, marcava el millor parcial amb 32m09s, mentre que Leticia feia el millor 4art temps 35m46s i la reusenca Mercedes Falcato guanya posicions amb 33m28s. Ja al tram a peu s'han acabat de definir les posicions finals on Leticia a guanyat el parcial amb 18m04s, seguida d'Anna Serra i Mercedes Falcato. El podi femení ha estat la primera posició per Leticia Barrio (Els Pallaresos) amb 1h08m43s, seguida de Marisa Espinosa  amb 1h11m19s i una tercera plaça molt disputada que s'ha decantat al final per Mercedes Falcato (Reus) amb 1h12m02s.

Per categories, els millors junior han estat Fran Grima (Reus) amb 1h8m28s (7è de la general) i Judith Magriñá (Vilaverd) amb 2h08m17s. En categoria sènior el premi ha estat per Diego Canton (2º general) i Leticia Barrio (1ª general). I la categoria veterans ha estat per l'Albert Torres (Igualada) i 1er de la general i per Magda Pagès (Reus) amb un temps de 1h15m45s. Finalment, s'ha donat un premi als millors esportistes locals que ha estat per Marc Bové, 4º de la general amb un temps de 55m47s i per Marisa Espinosa (2ª general). El premi al club més nombrós va ser pel Club Triatlò Cambrils que es va emportar un pernil.

La cursa ha estat organitzada per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-seca i la gestió tècnica a càrrec de Naturetime Events.