A la Pineda, entren en funcionament els policies de platja

Des del passat dia 1 de juny i fins el proper 30 de setembre, estan ja en funcionament a la platja de la Pineda els policies de platja, el servei de vigilància de platja de la Policia Local de Vila-seca.

De dilluns a diumenge i de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda, els tres nous policies de platja estaran en patrulla permanentment a la platja de la Pineda. Amb la posta en funcionament d'aquest servei, que ja és tradicional al municipi, l'Ajuntament de Vila-seca oferirà diverses millores en els serveis d'informació i vigilància als usuaris de la platja.

Aquest any, novament, i fruit d'un conveni entre l'Ajuntament i el servei oficial de Renault, Vidauto, els policies utilitzaran un vehicle totalment elèctric per aquest servei de vigilància de platges. El vestuari identificatiu dels policies de platja s'assembla al de la policia local i està format per un pantaló curt, un jersei d'estiu oficial, unes sabates esportives i una gorra de lona. En contacte permanent amb el post central de la Policia Local i la Creu Roja, les funcions bàsiques que tenen són:

  • Revisió de les autoritzacions temporals dels serveis de platja i control dels espais autoritzats.
  • Prevenció de la delinqüència i control de la venda ambulant.
  • Control dels jocs de platja i de les embarcacions a motor.
  • Informació sobre l'estat de la sorra i de l'aigua de la platja, avisant dels possibles incidents.
  • Informar sobre les activitats del municipi i atendre als usuaris de la platja.
  • Col·laborar permanentment amb els serveis de salvament de la Creu Roja.