Durant la Setmana Santa els joves de Vila-seca comptaran amb el Casal infantil i el Parc Jove

L'Ajuntament de Vila-seca, en col•laboració amb la Fundació Privada Enxarxa, posaran en funcionament un casal infantil de Setmana Santa a l'escola Antoni Torroja i Miret de Vila-seca

Les activitats del Casal infantil, que consistiran en tallers, gimcanes, danses, cançons, manualitats i disfresses, entre d'altres, van dirigides a infants de 3 a 12 anys i  es duran a terme dels dies 14 al 17 d'abril en horari de 9.00 a 13.00 h. El nombre de places del casal serà de 70 infants per dia i les inscripcions es faran diàriament, abans de començar l'activitat, a la mateixa escola. En cas de superar-se el nombre d'inscripcions diàries, els infants inscrits tindran preferència en la participació al casal del dia següent.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vila-seca organitza per als joves majors de 12 anys el Parc Jove durant els dies 14, 15 i 16 d'abril. Les activitats es desenvoluparan durant el matí, de 10.00 a 13.30 h, amb campionats de futbol, pàdel i jocs esportius a la platja. A la tarda, entre les 19.30 i les 23.30 h, l'Espai Jove acollirà tot un seguit d'activitats per a la diversió dels joves, com són tallers culinaris, gimcanes, jocs, sopars diversos i festa a la nit.