Segona edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Itúrria

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb espais singulars de Vila-seca

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per segona vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Itúrria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre espais singulars i actuals de Vila-seca. Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 20 de desembre a la Regidoria de Cultura o bé mitjançant correu postal.

Recordem que a la primera edició, en la qual es van presentar una cinquantena de fotografies relacionades amb les activitats culturals al municipi durant l'any 2013, van ser premiades les obres de Marta Brosa Gallera, Esteve Brosa Gené i Miguel Ángel Salor.