Vila-seca obté, un any més, les quatre flors d'honor a la gala de Viles Florides

Viles Florides lliura els reconeixements Flors d'Honor 2019 a Lloret de Mar

Un any més, Vila-seca encapçala amb quatre Flors d'Honor el rànquing de Viles Florides 2019, juntament amb els municipis Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d'Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva) i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). 
A més dels 13 municipis amb quatre Flors d'Honor, n'hi ha 53 amb tres Flors d'Honor; 57 amb dues Flors d'Honor i 10 amb una Flor d'Honor. 
Els reconeixements anuals del moviment Viles Florides es van lliurar en el transcurs de la gala Flors d'Honor, celebrada el passat divendres a la tarda a Lloret de Mar, presidida per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. En aquesta gala també s'ha lliurat, per primera vegada, el nou reconeixement "la Flor d'Or", que distingeix el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà el darrer any i, que en aquest cas, ha estat concedit a Olot. 
En total, són 135 els municipis que aquest 2019 han treballat dintre del moviment promogut per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per fer créixer el verd a Catalunya.