El Castell obre les seves portes als vila-secans i vila-secanes

Aquesta tarda s'han presentat les jornades de portes obertes als mitjans de comunicació

Aquesta tarda s'ha presentat en roda de premsa les jornades de portes obertes al Castell, que s'iniciaran demà dissabte i s'allargaran fins al proper dilluns 4 de març. La presentació ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, i el regidor de Cultura, Pere Segura.

Els vila-secans i vila-secanes que vulguin visitar el Castell podran fer-ho en horari de 17.00 a 21.00 h els dies feiners, de 10 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h els dissabtes i diumenges, i de 10.00 a 14.00 h el dilluns 4 de març. 

Tal i com ha apuntat l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, "la rehabilitació del Castell sempre ha estat un objectiu, no una prioritat, i això ens ha permès millorar-lo poc a poc, sense presses" i ha continuat afirmant que "és una actuació amb la que tots hem guanyat i mereix ser recordada".

El 22 d'octubre de 2005, el ple de l'Ajuntament de Vila-seca aprovava l'adquisició d'aquest castell i del solar adjacent. Situat al nord de l'actual nucli urbà de Vila-seca, a tocar del Celler Noucentista, el seu accés és immillorable i la seva silueta destaca per sobre del frondós pinar que l'envolta.

El projecte de rehabilitació del castell ha permès dotar l'edifici de totes les garanties estructurals, convertint-se en un equipament de caràcter municipal i polivalent.