A partir del dissabte, Parc Jove i Parc Infantil de Nadal a Vila-seca

Els infants i joves podran gaudir d'estones de lleure amb els seus amics

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Vila-seca ha organitzat per aquestes festes de Nadal una nova edició del Parc Jove i del Parc Infantil de Nadal, que es durà a terme a partir del dia 27 de desembre i s'allargarà fins al dia 29, en el cas del Parc Jove, i fins al 30 el Parc Infantil. El Parc Infantil de Nadal, ubicat al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, obrirà en horaris de 17.00 a 20.00 h, mentre que el Parc Jove, adreçat a majors de 12 anys estarà obert de 10.00 a 13.30 h amb activitats esportives i de 19.30 a 23.30 h a l'Espai Jove Casa dels Obrers.

Enguany, com en edicions anteriors, compta amb una quarantena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, i amb la col·laboració d'una desena d'entitats del municipi com són el Club d'Escacs de Vila-seca, el Ball de Diables, la Colla Gegantera i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, l'Esplai Esclop, Creu Roja Joventut, el Club Esportiu Lokaku, el Club Handbol, el Club Tennis Vila-seca, els Mossos d'Esquadra i Satem. Totes aquestes entitats faran possible que durant cadascuna de les jornades del Parc hi hagi, a més de diverses activitats, un espectacle d'animació infantil com pallassos, màgia, conta contes, ninots màgics, etc.

L'entrada solidària al Parc de Nadal consisteix en portar un paquet d'aliments de llarga conservació a favor del Banc d'Aliments de Vila-seca.

Com en les últimes edicions, el dia 29 de desembre es podrà gaudir dels diferents parcs de Nadal de Vila-seca, Salou i Cambrils, amb una sola entrada, gràcies a la iniciativa de Rodaparcs.