25 persones s'incorporen al segon Pla d'Ocupació Municipal d'aquest 2017

L'Ajuntament de Vila-seca destina més d'1,5 milions d'euros en formació i ocupació

Un total de 25 treballadors s'han incorporat al segon grup de treball del Pla d'Ocupació Municipal que ha posat en servei l'Ajuntament de Vila-seca i que en acabar aquest any 2017 haurà donat feina a un total de 52 persones. Destinat a aquelles persones que es troben en situació d'atur, aquest pla té l'objectiu de facilitar l'accés al món laboral i promoure l'ocupabilitat de les persones que hi participen.
 
Els treballadors d'aquest Pla han rebut ja una formació prèvia en competències clau i tenen un contracte de treball de 6 mesos de durada. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d'espais naturals.
 
L'acte de benvinguda d'aquest segon grup del Pla d'Ocupació Municipal 2017 ha tingut lloc avui al Centre Logístic Municipal i ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, la regidora de Benestar Social, Lucia Teruel i el regidor de  Dinamització Laboral, Josep Toquero.
 
Per aquest any 2017, l'Ajuntament de Vila-seca destinarà un total d'1.587.000 euros en polítiques actives per a l'ocupació i la formació. Cal recordar que des de l'any 2012 i de manera continuada fins avui, l'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d'Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d'ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.