Reconeixement a l'Ajuntament de Vila-seca per a l'optimització dels recursos hídrics

Vila-seca, finalista als Premis Ciutat Sostenible d'entre 45 municipis participants

L'Ajuntament de Vila-seca ha estat finalista al Premi Ciutat Sostenible en la categoria d'aigua. La regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, ha rebut el reconeixement, lliurat per Isabel García, ministra d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Vila-seca ha estat finalista en la categoria d'aigua per l'optimització de l'aprofitament dels recursos hídrics, amb la construcció d'una anella d'aigua potable per al rec dels espais públics i neteja viària.

L'acte de lliurament de premis, als quals s'hi ha presentat un total de 45 municipis, ha tingut lloc aquesta tarda a l'auditori del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, on també hi ha assistit el president de la Fundació Fòrum Ambiental, Ramon Roca; el director general d'Ecoembes, Oscar Martín i la secretaria d'Estat de Medi Ambient, María García. Per la seva banda, el jurat qualificador d'aquest any ha comptat amb el Ministeri d'Agricultura, la Generalitat Valenciana, la Junta d'Andalusia, el Govern de Canàries, els ajuntaments de Madrid i Barcelona, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i l'Ajuntament de Mutxamel, guanyador de l'edició anterior.