La Duatló-Cross de Vila-seca arriba a la dotzena edició

El proper 29 de gener a les 10:45h se celebrarà una de les proves esportives més consolidades de la demarcació tarragonina. I és que la Duatló-Cross de Vila-seca arriba ja a la seva dotzena edició, adquirint així un caràcter de certamen tradicional. El certamen és organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca.

Les inscripcions encara estaran obertes durant tot el divendres 27 de gener a través de la web www.naturetime.es. El mateix dia de la cursa també es podran adquirir dorsals.

De caràcter popular, amb un circuit ràpid i divertit, la Duatló-Cross de Vila-seca és ideal pels qui s'inicien en aquesta modalitat i per tots aquells que vulguin mesurar el seu estat de forma abans del començament de la temporada de triatlons.

La cursa comença amb 4km de cursa a peu, continua amb 11km en BTT i finalitza amb 2km més a peu, en un entorn privilegiat com el Parc de la Torre d'en Dolça on alhora el parc queda tancat per donar més seguretat als corredors. En finalitzar la cursa, els esportistes gaudiran d'una botifarrada per recuperar energies.