Aquest diumenge se celebrarà la 27a Diada de la Bicicleta a Vila-seca

L'itinerari, que s'iniciarà a dos quarts d'onze des de la pista de l'Estadi Municipal, recorrerà els carrers de Vila-seca en direcció a la Pineda

El proper diumenge dia 5 d'octubre tindrà lloc a Vila-seca la 27a Diada de la Bicicleta. La diada coincideix amb el dia que es compleix el 27è aniversari del Club Ciclista de Vila-seca i l'Escola de Ciclisme Municipal (1987-2014).

L'itinerari, que s'iniciarà a dos quarts d'onze des de la pista de l'Estadi Municipal, recorrerà els carrers de Vila-seca en direcció a la Pineda per la carretera, passarà pels carrers de la Pineda i enfilarà la tornada cap a Vila-seca, on acabarà al punt de partida inicial.

L'esdeveniment, patrocinat per l'Ajuntament de Vila-seca i organitzat per l'Escola de Ciclisme Municipal i pel Club Ciclista de Vila-seca, comptarà amb més de 500 participants, els quals rebran diversos obsequis. Les inscripcions es poden fer tant a Vila-seca (Pista de l'Estadi Municipal a les 9.30 h) com a la Pineda (davant del parc aquàtic Aquopolis a les 10.30 h) i, voluntàriament, cada participant podrà donar un quilo d'aliments que es lliuraran al Banc d'Aliments de la Creu Roja de Vila-seca.