Vila-seca congela per tercer any consecutiu les ordenances fiscals i aprova la moció per a la consulta del 9N

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat el divendres dia 26 de setembre a les 21 hores va aprovar la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2015 i la moció de suport a la convocatòria de consulta del 9 de novembre de 2014, presentada conjuntament pels grups municipals de CiU i del PSC-PM.

Tal i com diu el redactat de la moció, la qual va rebre el vot en conctra del grup municipal del PP, l'Ajuntament dóna suport a la convocatòria de la consulta del 9N per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l'exercici dels nostres drets democràtics, fent una crida a la participació.

Pel que fa a l'aprovació de les ordenances fiscals, Vila-seca congela per tercer any consecutiu els seus impostos i taxes municipals. De fet, dels darrers 6 anys, Vila-seca ha congelat íntegrament els seus impostos en 5 ocasions (2010, 2011, 2013, 2014 i 2015), ja que durant el 2012 l'IBI es va veure afectat per l'increment realitzat des del govern central.

Les taxes i impostos tenen un increment 0 i es mantenen les múltiples bonificacions de motivació social i en la línia d'ajuts al ciutadà, també es possible fer els pagaments a mida del contribuent, tant en terminis com en quantitats.