L'Auditori Josep Carreras arrenca la nova temporada amb l'OAJC

L'orquestra de l'Auditori oferirà un concert juntament amb Maria Hinojosa i Òscar Diago

L'Auditori Josep Carreras estrena aquest divendres la seva temporada de tardor amb el concert de l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras "L'OAJC combina". El concert que tindrà lloc a les 21.30 h, serà protagonitzat per l'orquestra resident, acompanyada de la soprano Maria Hinojosa i l'oboè Òscar Diago.

Sota la direcció de Xavier Pastrana, l'OAJC convida a aquesta reconeguda soprano i l'oboè solista per a que combinin les seves notes amb l'orquestra i també entre ells. L'orquestra presentarà el concert per a oboè de Ralph Vaughan Williams, una obra de gran virtuosisme que el compositor confessava com a una de les seves preferides. Un any abans de l'obra de Vaughan Williams, Benjamin Britten va escriure "Les illuminations", una intensa obra basada en textos de Rimbaud. A més d'aquestes grans obres, l'OAJC proposa, també, d'altres obres on la veu de Maria Hinojosa es combinarà amb l'oboè de Diago sumant, així, dos grans talents del panorama musical actual.

Com a novetat d'aquesta temporada, l'Auditori posa en marxa un petit cicle de xerrades per apropar la música al públic assistent. D'aquesta manera, la xerrada d'aquest concert es durà a terme a les 21.00 h al vestíbul de l'Auditori i anirà a càrrec del director de l'OAJC, Xavier Pastrana. 

Les entrades es poden comprar una hora abans de l'inici del concert al mateix Auditori, i amb antelació a www.ticketmaster.es