Tenim Vila-seca al cor

Els vila-secans i les vila-secanes tenim Vila-seca al cor
Els vila-secans i les vila-secanes tenim Vila-seca al cor

Vila-seca és un municipi que mira el futur amb optimisme. Principalment, perquè compta amb ciutadanes i ciutadans emprenedors, plurals, que estimem el nostre municipi i sabem que la diversitat, la cohesió i la feina ben feta són la nostra força. Tenim, també, una Vila-seca pròspera que ha sabut compaginar els diferents escenaris de l'activitat econòmica: uns paisatges i una oferta cultural potents; unes instal.lacions turístiques i d'oci de primer nivell mundial; un comerç i uns serveis preparats; un territori gran i amable que ve d'una tradició agrícola de pes i una potent indústria que també suma riquesa.

El més important, però, es la nostra pròpia identitat com a poble: la suma de persones, d'aspiracions col.lectives i d'oportunitats econòmiques és el fonament d'una vila ben equipada, que té la solidaritat, la sostenibilitat i la qualitat de vida com a objectius.

Els vila-secans i les vila-secanes tenim Vila-seca al cor i voldríem que els que ens coneixen o ens visiten la tinguin també com a referent. En aquestes pàgines, Vila-seca mira, doncs, el futur i el vol compartir.

Josep Poblet i Tous
Alcalde de l'Ajuntament de Vila-seca