L'Ajuntament de Vila-seca anuncia noves mesures de contenció pel Coronavirus

Recorda els telèfons més importants: 061 per a urgències per coronavirus i sanitàries; 012 per a consultes generals i 112 per a emergències. Si us costa contactar amb el 112, podeu trucar al telèfon de la Policia Local de Vila-seca: 977 309 316

Des de l'Ajuntament de Vila-seca, i en relació a la crisi sanitària relativa al coronavirus (COVID-19), informem de les següents noves mesures que han estat adoptades avui, dia 14 de març, amb l'objectiu que comencin a aplicar-se el proper dilluns vinent:

  1. Implementació de mesures de teletreball adreçades a l'organització municipal.
  2. Estudiar diverses mesures econòmiques com ara bonificacions, fraccionament i reducció de les taxes dels impostos municipals.
  3. Creació d'una borsa de voluntariat jove, amb l'objectiu d'ajudar a la gent gran del nostre municipi i treure a passejar els animals de companyia.
  4. Avocació de les competències de Junta de Govern Local a l'àrea d'Alcaldia amb l'objectiu d'agilitzar decisions d'acords municipals.
  5. Mobilització d'un fons econòmic de contingència per atendre situacions d'emergència socials.

A més, tal i com ja s'havia decidit anteriorment, cal recordar que:

Demanem siusplau que qualsevol tràmit administratiu que hàgiu de fer durant els propers dies, el gestioneu de forma online, en la mesura del possible. Per a qualsevol consulta telefònica, podeu adreçar-vos al telèfon de l'Ajuntament de Vila-seca: 977 30 93 00.